BASF Agricultural Solutions | NL
Landschap
BASF Agricultural Solutions | NL

Welkom bij BASF Agricultural Solutions | NL

Door de snelle bevolkingsgroei is de wereld steeds meer afhankelijk van onze kennis en middelen om duurzame landbouw en een gezonde leefomgeving te ontwikkelen en te behouden.

Door samen te werken met telers en tuinders, landbouwprofessionals en andere experts, is het onze taak dit mogelijk te maken. Lees meer...

 BASF Agro NL

BASF Agro NL

Moderne landbouw en biodiversiteit gaan hand in hand!

Er wordt vaak beweerd dat de moderne landbouw ten koste gaat van de biodiversiteit, maar is dat ook zo? Wat weten we daar eigenlijk van?

Kijk wat boer Bas doet en hoe u kunt helpen! Elke bijdrage helpt, van klein naar groot.

Duurzaamheid: de verantwoordelijkheid voor water, voedsel en biodiversiteit

De meesten van ons nemen ons prachtige landschap voor vanzelfsprekend. Maar er is veel werk voor nodig om ervoor te zorgen dat het mooi en gezond blijft. Voor de landbouwers spreekt het behoud van het land voor zich: voor hun bedrijf, voor hun gemeenschap en voor de volgende generatie.

Agro E-label app

De toelatinghouders van gewasbeschermings-middelen, aangesloten bij CropLife NL stellen de gebruiksvoorschriften en aanbevelingen van hun producten voortaan ook elektronisch beschikbaar. Via de gratis app met de naam Agro E-label kunnen barcodes op de verpakkingen van gewasbeschermingsmiddelen worden gescand en kunnen de gebruiksvoorschriften worden ingezien.

Natuurinclusieve landbouw werkt

De landbouw is vandaag de dag complexer dan ooit tevoren vanwege wettelijke voorschriften, technische eisen, globalisering en klimaatverandering. BASF zet zich in voor duurzame landbouw waarbij een hoge productiviteit wordt gecombineerd met bescherming van natuurlijke hulpbronnen.

Allstar®

Verbazingwekkend schoon pootgoed

Revytrex®

Voor lange duurwerking in tarwe

Nemasys®

Bestrijd trips, taxuskevers en andere insectenplagen op natuurlijke wijze met aaltjes.

Top