Landschap

Welkom bij BASF Agricultural Solutions | NL

Landbouw is van fundamenteel belang om voldoende gezond en betaalbaar voedsel te produceren voor een snel groeiende wereldbevolking en tegelijkertijd de milieueffecten te verminderen.

Door samen te werken met partners en landbouwdeskundigen en door duurzaamheidscriteria te integreren in alle bedrijfsbeslissingen, helpen wij boeren en tuinders om een positieve impact te creëren op duurzame landbouw. Lees meer...

 BASF Agro NL

BASF Agro NL

Moderne landbouw en biodiversiteit gaan hand in hand!

Er wordt vaak beweerd dat de moderne landbouw ten koste gaat van de biodiversiteit, maar is dat ook zo? Wat weten we daar eigenlijk van?

Kijk wat boer Bas doet en hoe u kunt helpen! Elke bijdrage helpt, van klein naar groot.

Nieuw, BASF online gewasbulletins

Onze gewasbulletins zijn vanaf nu ook online te bekijken. Dit geldt voor al onze bulletins in granen, aardappelen, bieten, fruit, bollen & glastuinbouw. Elke keer als er een nieuw bulletin uitkomt zal deze ook online komen te staan.

Agro E-label app

De toelatinghouders van gewasbeschermings-middelen, aangesloten bij CropLife NL stellen de gebruiksvoorschriften en aanbevelingen van hun producten voortaan ook elektronisch beschikbaar. Via de gratis app met de naam Agro E-label kunnen barcodes op de verpakkingen van gewasbeschermingsmiddelen worden gescand en kunnen de gebruiksvoorschriften worden ingezien.

Duurzaamheid: de verantwoordelijkheid voor water, voedsel en biodiversiteit

De meesten van ons nemen ons prachtige landschap voor vanzelfsprekend. Maar er is veel werk voor nodig om ervoor te zorgen dat het mooi en gezond blijft. Voor de landbouwers spreekt het behoud van het land voor zich: voor hun bedrijf, voor hun gemeenschap en voor de volgende generatie.

Natuurinclusieve landbouw werkt

De landbouw is vandaag de dag complexer dan ooit tevoren vanwege wettelijke voorschriften, technische eisen, globalisering en klimaatverandering. BASF zet zich in voor duurzame landbouw waarbij een hoge productiviteit wordt gecombineerd met bescherming van natuurlijke hulpbronnen.

Top