Landschap

Over BASF Agricultural Solutions NL

Landbouw is van fundamenteel belang om voldoende gezond en betaalbaar voedsel te produceren voor een snel groeiende wereldbevolking en tegelijkertijd de milieueffecten te verminderen. Door samen te werken met partners en landbouwdeskundigen en door duurzaamheidscriteria te integreren in alle bedrijfsbeslissingen, helpen wij boeren en tuinders om een positieve impact te creƫren op duurzame landbouw.

Wij investeren in een sterke R&D-pijplijn, die innovatief denken combineert met praktische en concrete acties in het veld.

Ons portfolio omvat zaden en specifiek geselecteerde planteneigenschappen, chemische en biologische gewasbescherming, oplossingen voor bodembeheer, plantgezondheid, ongediertebestrijding en digitale landbouw. Met deskundigen in het lab, op het veld, bij de klant, op kantoor en productiesites, streven we naar de juiste balans voor succes - voor boeren, de landbouw en toekomstige generaties.

Hoofdkantoor BASF Nederland B.V.:

Sinds 1 augustus 2022 is ons Nederlandse hoofdkantoor gevestigid in the Journey Offices in Arnhem. In Arnhem zitten al onze stafdiensten en BASF Agricultural Solutions.

Het kantoor is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken maar ook per auto is het geen enkel probleem. De parkeergarage zit aan het gebouw vast.

Wist u dat dit het voormalige V&D warenhuis was? Nu is het een gebouw waar je kunt werken en ontmoeten.

 BASF Agro NL

BASF Agro NL

Top