BASF Agricultural Solutions | NL

BASF Agricultural Solutions | NL

Contact

Fruit

Goede kwaliteit fruit telen en ook nog voldoen aan de bovenwettelijke eisen van de afnemers is een hele uitdaging. Als fruitteler bent u op zoek naar informatie en oplossingen om aantastingen door schimmels, schadelijke insecten en onkruiden de baas te blijven.

BASF biedt u een breed scala aan effectieve gewasbeschermingsmiddelen.

Ons pakket bevat

  • fungiciden,
  • insecticiden,
  • en een groeiregulator

Naast een breed assortiment aan chemische gewasbeschermingsmiddelen brengen we ook een aantal zeer interessante biologische producten op de markt, die steeds vaker gebruikt worden in de gangbare fruitteelt.

Het aantal professionele fruitteeltbedrijven in Nederland neemt af maar het geteelde oppervlak (appels en peren) blijft ongeveer gelijk. In 2018 is het oppervlak appels en peren tezamen 16.800 ha. In 2012 was het areaal peren voor het eerst groter dan het areaal appels. Op dit moment bedraagt het oppervlak peren iets meer dan 10,000 ha tegen zo’n 6.700 ha appels.

Op deze website beschrijven we een aantal belangrijke ziekten, plagen en teeltmaatregelen. Uiteraard biedt BASF ookt een aantal oplossingen. Voor een advies op maat raadpleegt u de technische voorlichter van uw leverancier van gewasbeschermingsmiddelen.

Top